Marcel

Your travel guide online

Ik ben Marcel en gek op reizen, schrijven en fotograferen. Met mijn blog www.yourtravelguideonline.com wil ik mensen informeren en inspireren tot het maken van mooie reizen, dichtbij of ver weg. Geïnformeerd worden door tekst en geïnspireerd raken door het zien van prachtige foto’s. Ik geef je tips en neem je mee naar hotspots in eigen land en ver daarbuiten, maar ik laat je ook bijzondere slaapplekken zien en dat het maken van een roadtrip geweldig is.

De vrijheid van het reizen vind ik geweldig, daar haal ik energie en inspiratie uit. Het fascinerende aan reizen voor mij is de kennismaking met andere culturen, mensen ontmoeten, nieuwe plekken op deze aardbol ontdekken en avonturen beleven. Ik vind het geweldig om op plekken te komen die nog onontdekt of minder bekend zijn. Waar de meeste mensen rechts gaan, ga ik links. Mijn fotografie-hart gaat sneller kloppen van bijzondere architectuur, van Thaise tempels tot futuristische bouwwerken. Tijdens het reizen vind ik het fijn om een stad helemaal uit te pluizen en op zoek te gaan naar dat ene leuke hotel of dat ene restaurant waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast houd ik van de natuur, waar ik rust en balans vind. Ik kan enorm genieten van het maken van lange wandelingen. Stad en natuur, voor mij dé ideale combinatie tijdens het reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *